dinsdag 22 oktober 2013

Rimmel London Glam'eyes Day 2 Night mascara.

Hallo allemaal!

Ik heb een tijdje geen blog bericht meer gemaakt omdat ik best druk ben. Ik wou toch weer heel graag gaan bloggen dus ik probeer zo nu en dan berichten te plaatsen.

Vandaag wil ik het hebben over de Glam'eyes Day 2 Night mascara van Rimmel London. Ik ben eigenlijk niet zo'n merk freak en al helemaal niet als het over mascara gaat. Ik draag veel zwarte eyeliner dus mijn wimpers zijn wat minder zichtbaar. Ik moest toch echt nieuwe mascara hebben en bij de etos hebben ze deze week 2 halen 1 betalen op een aantal mascara's van Rimmel. Uiteindelijk kon ik geen twee verschillende kiezen dus heb ik twee stuks van deze mee gebracht.

 Wat vind ik fijn aan deze mascara?

De mascara heeft eigenlijk 2 verschillende borsteltjes. Eentje is voor lengte en de andere is voor volume. Ik vind \ dat erg slim bedacht en het werkt goed. Als je overdag wat simpelere make-up wilt gebruik je alleen de eerste cap en als je gaat stappen gebruik je ook de tweede cap.

Wat vind ik minder fijn aan deze mascara?

Ik vind de mascara erg mooi en fijn alleen je krijgt snel klontjes. Misschien ligt het aan mij maar ik vind het wel een min puntje. Ik heb hem pas een dag dus misschien valt het uiteindelijk wel mee als ik wat aanpas. Als je gewoon een wimperkammetje pakt gaan de klontjes er wel uit.

Het resultaat

Je krijgt met de eerste cap langere wimpers zonder al te veel volume. Met de tweede cap krijg je mooie volle wimpers. Kijk uit voor klontjes en dan komt het helemaal goed!

Ik raad deze mascara echt aan! Jammer van de klontjes maar ze zijn eruit te krijgen dus het resultaat is wel erg mooi.


Bedankt voor het lezen! Laat me weten wat je ervan vind of wat je graag wilt zien op deze blog.

xxx Sheila