zaterdag 2 november 2013

Nailarts.





Hallo allemaal.

Er zijn verschillende mensen die mij via twitter vroegen om makkelijkere en snelle nailarts. Er zijn heel veel leuke dingen die makkelijk en ook snel te maken zijn.



1: Probeer eens een nailart uit met 2 verschillende kleuren. Als je bijvoorbeeld de helft grijs en de andere roze maakt heb je heel simpel toch aparte nagels gemaakt. Je kan werken met een plakbandje om die strakke lijn te krijgen.










2: Probeer een nailart met stippen. Die is heel makkelijk te maken met een dottingtool of een schuifspeldje als je geen dottingtool hebt.










3: Een nailart met strepen is ook erg mooi en makkelijk om te maken. Je pakt gewoon een dun kwastje of een stiper om een streep of om meerdere strepen over je nagel te maken.






4: Als je echt geen tijd hebt en je wilt toch leuk voor de dag komen kan je altijd je nagels in een mooi kleurtje lakken en er een steentje op plakken.

Tips:

Experimenteer! Zo vind je zelf leuke dingen uit die je op je nagels kan maken.

Neem er wel de tijd voor want gehaast een nailart maken levert alleen maar geknoei op.

Heb geduld met de droogtijd. Als je met verschillende nagellak op elkaar gaat werken zul je moeten wachten tot de ene laag droog is.

Gebruik een basecoat en topcoat! Met een basecoat zorg je ervoor dat de kleur van de nagellak niet in je nagels trekt en met een topcoat zorg je ervoor dat je nailart langer blijft zitten.


Wat vinden jullie hiervan? Laat het me weten.

xxx Sheila